divendres, 7 de desembre del 2012

Curs de Prostitució!


Amb intenció clara d'obrir un debat legal/moral/educatiu/necessari us deixo aquí avui, un vídeo que va sortir als telenoticies de Antena3 sobre un curs de prostitució. Vegeu-ho, penseu, i opineu



Una empresa reparteix targetes oferint un curs de prostitució professional a València, segons publica el diari 'Les Províncies'. (A meu pareixer, diari gens rcomanable)

L'anunci, per descomptat, no deixa lloc a dubtes: 'Treballa ja. Curs de prostitució professional'. Es recalca la serietat de l'empresa, a més de destacar que les facilitats són màximes, el preu assequible, la discreció també màxima i la garantia de trobar treball en finalitzar el curs, gairebé total.


El curs ofereix una completa formació tant teòrica com a pràctica. "És important conèixer la història per entrar en el negoci del sexe", diuen en l'empresa. "Com ha anat evolucionant al llarg dels anys, i com es practica a Espanya i al món, els diners que maneja i el que genera...".

Després de la teoria, clar, arriba la pràctica: el kamasutra, les postures més i menys habituals, els gustos, materials, i joguines sexuals.

El nombre de classes és opcional segons les necessitats de l'alumne. I el preu? Ronda els cent euros i inclou tot el material.

Be, que opineu?

1 comentari:

  1. No saps si riure o plorar, es tan surrealista que no pareix ni que siga un anunci real.
    Es pot argumentar que "es per a persones adultes, cadascú pot fer amb el seu cos el que vullga". Peró algú pot pensar que en el dia a dia de este païs hi ha algú que lliurement escolliria esta opció com a modus de vida si no fora pq. no te mes remei?.

    ResponElimina