divendres, 7 de desembre del 2012

Prostitució En Nazaret/ La punta / Pinedo.

He trobat un vídeo en youtube on hi ha un reportatge sobre la prostitució a la zona de Natzaret/ La Punta/ Pinedo a València.

Tracta de manera molt molt resumida la situació d'un munt de dones que per raons, es troben al carrer exercint la prostitució.

Jo gràcies a Déu qui hagi de ser, he tingut la immensa sort de treballar en un programa d'ajuda a dones en situació de prostitució i conèixer a totes aquestes dones que surten en el vídeo, a les quals estimo i admiro una barbaritat... Han tingut una vida plena de obstacles i hansigut i són, prou fortes per superar-los.

També esmentar a Metges del Món qui  junt a nosaltres hem format un increïble equip, ha estat una excel·lent companya de treball i al seu autobus, vulgarment conegut com "el Xoxobus"

Una abraçada enorme Bekky, Eseosa, Linda, Marina, Patience, Rose Mary, Edith, Jessica, Jennifer, Sofia, Rebecca, Hellen, Patricia...i un molt llarg etcetera

2 comentaris:

  1. Se habla habitualmente de la situación de las prostitutas, se discute sobre rehabilitación, sobre
    moral..
    Se habla de la violencia de género, del tráfico de mujeres pero no se suele hablar de los "usuarios".
    ¿quienes son esos hombres capaces de utilizar así a otro ser humano?. No les importa de donde vienen, ni como han llegado, no pq. están aquí. Se acuestan con víctimas y las victimizan mas. Son hombres de nuestro pais, vecinos, quizás amigos o familiares.
    Esta es la verdadera lacra social.

    ResponElimina
  2. Si està tan clar el que passa. Que fa la policia?
    La majoria d'estes dones son víctimes de mafies. Quin interes hi ha en permitir-ho?.

    ResponElimina